RÓLUNK

Elsőként kezdtünk el foglalkozni gipsz szobrok, gipsz lenyomatok készítésével.

Az alkalmazott eljárásnak köszönhetően tökéletes aprólékossággal tudjuk reprodukálni a bőr redőzetét is.

Amit mi készítünk, igazán egyedi ajándék nőknek, férfiaknak, kismamáknak és nagymamáknak. Értékes ajándékot adunk mely egyedi, kreatív és megismételhetetlen. Csodálatos, emlékeket ébresztő lakás dísz lesz hosszú évek múlva is.

Nálunk azok sem maradnak egyedi és kreatív ajándék nélkül akik nem tudnak eljönni a szobrász stúdióba Újpestre hiszen a baba kéz láb szobor és lenyomat készítő készletek szinte mindenhol a bababoltokban megvásárolhatóak.

A MybbPrint termékcsalád kéz láb lenyomat és szobor készítő készletei a https://www.mybbprint.hu oldalon könnyedén megvásárolhatóak. A kreatív és egyedi lenyomat készítők és gipszkiöntők a nap bármely szakaszában a webáruházban megrendelhetőek előre utalással, utánvéttel vagy kártyás fizetéssel.

Sokan jönnek hozzánk évfordulós ajándék készítés miatt is melyet ajándék utalvány formájában is megvehet tőlünk.

A kisbaba kéz lenyomattól, kéz láb szobroktól egészen az egész testet ábrázoló szobrokig bármilyen ajándék ötletével bátran forduljon hozzánk.

Nem pepecselsz otthon? Nem vagy egy "kreatívkodó" alkat? Akkor neked szól a kezeslabas.hu, itt találkozhattok szobrászunkkal aki személyesen fogja megvalósítani szobor ötleteidet. Ne tartsd magadban, az ötlet elszáll, a szobor megmarad. telik az idő és változunk, a babák megnőnek és aki kimarad, már csak fotókat nézegethet pár év múlva és az emlékeit keresgélheti. 

telefonszámunk: +36309840461

facebook: https://www.facebook.com/mybbprintlenyomatok/


Nálunk a szállítási idő maximum 48 óra.

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről