[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

MEGRENDELÉSED MÁR MÁSNAP MEGÉRKEZIK HA LEADOD EDDIG: 12:00 ÓRA

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

MEGRENDELÉSED MÁR MÁSNAP MEGÉRKEZIK HA LEADOD EDDIG: 12:00 ÓRA

RÓLUNK

Buzás István vagyok, rajztanár és szobrász iparművész.

2004 ben megszületett az első fiam és rögtön utána a KezesLábas Szobrászműhely eredeti ötlete. Peti fiam, olyan jólfejlett baba volt, olyan hurkás, hogy még a tenyere és a talpa is kövér volt:)) Egyszerűen meg kellett örökítenem. :)

A hagyományos technikák erre nem voltak alkalmasak. Kerestem olyan megoldást amivel egy izgő-mozgó baba kezéről és lábáról is lehet szobrot készíteni. Addig kisérleteztem míg kialakult a recept.

Még a nyitás évében piacra dobtam az első és eredeti MybbPrint kreatív termékcsalád első darabját. Ma 19 TERMÉKET GYÁRTUNK hazai munkaerő igénybevételével és mindíg fejlesztéseken dolgozunk.

A máig használt mintavevőanyag zseniális. 30 másodperc alatt folyékony állagból gumiszerűre köt és teljesen elválik a bőrtől. Tökéletes megoldás egy csecsemő kezéhez vagy lábához. Az így kapott tökéletesen részletgazdag öntőformát már csak fel kell tölteni gipszszel. A megkötött gipszről az öntőforma egyszerűen letéphető és már is kész a szobor. Ez a szobor nem hasonlít, pontosan ugyanolyan mint a modell.

 

 

   Gyere, megmutatom miről is beszélek!

 

     

 

 

Tovább