szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

Meleg a helyzet?

MybbPista
MybbPista
2021.01.02 17:56
Meleg a helyzet?

Termékeink sikeres használatának kulcsa a használati utasítások ismerete és betartása. Ezek a leírások minden szükséges javaslatot tartalmaznak a siker érdekében.

Szobor készítésénél ha az alábbi szabályt betartod, nem érhet meglepetés. Ha a víz hideg, a babának nem lesz türelme kivárni, hogy a mintavevő zselé megkössön. Ha a víz melegebb a kelleténél, előfordulhat, hogy korábban köt mint amire számítunk.

 

DE VAN MEGOLDÁS! Hihetetlenül egyszerű és biztos eljárást javaslunk neked. Ha így jársz el, a víz hőmérséklete optimális lesz, a szobor készítése pedig valódi öröm, felemelő alkotó munka.

A szobor készítő termékeknél a víz mennyiséget a használati utasítás pontosan leírja. A baba szobor készítő termékünknél 4dl vizet írunk elő. Ennek hőmérséklete döntő lehet a sikeres mintavételnél. A víz hőmérsékletének megállapítása nehézke dolog. A lázmérők nem mindig alkalmasak, a fürdővíz hőmérők pedig gyakran nagyon pontatlanok.

Az tökéletes vízhőmérsékletet így tudod elérni: 4 dl es vízmennyiség esetén, tölts a mérőpoharadba 3 dl jéghideg vizet és önts hozzá 1 dl forrásban lévőt! Keverd el és már kezdődhet is a munka.

Más szobor készítő termékeinknél - ha az máshogy nem rendelkezik - használd az utasításban leírtak szerinti víz mennyiségnél a 3 az 1-hez arányt a hőmérséklet beállításához.

Mindíg nagyon ügyelj, ha forró vízzel bánsz. Soha ne használj mintavételhez vagy forró víz kiméréséhez üveg edényt!

Fentiek alkalmazása a MybbPrint termékekre vonatkozik.

Jó munkát, szép alkotásokat kívánok!