[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu]          ...MÉG NEM KÉSŐ, RENDELD MEG MA (13 óráig H-Cs) ÉS HOLNAP KÉZHEZ KAPOD...

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu]          ...MÉG NEM KÉSŐ, RENDELD MEG MA (13 óráig H-Cs) ÉS HOLNAP KÉZHEZ KAPOD...

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

mit adunk mi amit máshol...
21
Okt

MIT ADUNK MI AMIT MÁSHOL NEM KAPSZ MEG?

Nagyon sok mindent.

Elsőre mégsem azt emelem ki, hogy MIT hanem azt, hogy ADUNK.

MIT NE CSINÁLJ ha szobor készítő szettet vásárolsz
15
Okt

MIT NE csinálj ha szobrot készítesz?

Egyszerű a válasz: ne hagyd ki ezt a blogot!

Összegyűjtöttem számodra, mikre kell figyelned vásárláskor a siker érdekében.

Buzás István szobrász vagyok.
06
Okt

Most jut eszembe, még be sem mutatkoztam.

Buzás István vagyok szobrász, 2004 óta apa és a hazai kézlenyomat és kézszobor termékek megálomodója és gyártója. Eredeti ötletem támadt? Igen, leírom hogy is volt és merre tartunk.

3 egyszerű szabály és gyönyörű lesz a szobrotok
28
Szept

3 szabály és biztosan sikerül a szobor?

Igen csak ezekre kell figyelned és a MybbPrint termékekkel biztos a siker ha kézszobor lábszobor vagy 3D nyomatot készítesz.

ARC szobor készítése
31
Márc

Ha azt mondod valakinek: szobor, szerinted mi jelenik meg a képzeletében? Szerintem egy alak, még inkább egy fej, tehát egy ember szobor. Kijelenthetjük, hogy a szobor alap típusa a fejszobor, esetünkben az arc. Legalábbis a szobornak tönbnyire van feje, arca. Mert a köznyelvi szobor szó, ember vagy állat figurát takar.

Adok 10 egyszerű tanácsot és te leszel a nap szobrásza️
12
Jan

Tele van az internet butaságokkal. Foci és szoborkészítés, ezekben rengeteg az önjelölt szakember :)))

Adok 10 egyszerű tanácsot, hogy soha NE rontsd el a szobor készítését.

Még több újdonság, még több móka
02
Jan

Már hagyomány de még inkább magunkkal szembeni elvárás, hogy minden évben új atrakcióval álljunk elő. Ez idén sem lesz máshogy. Olvass tovább ha jól értesült szeretnél lenni és érdekelnek a különleges és menő ajándékok!

Meleg a helyzet?
02
Jan

Termékeink sikeres használatának kulcsa a használati utasítások ismerete és betartása. Ezek a leírások minden szükséges javaslatot tartalmaznak a siker érdekében.

Szobor készítésénél ha az alábbi szabályt betartod, nem érhet meglepetés. Ha a víz hideg, a babának nem lesz türelme kivárni, hogy a mintavevő zselé megkössön. Ha a víz melegebb a kelleténél, előfordulhat, hogy korábban köt mint amire számítunk.

 

Őseink lenyomata
22
Okt

Annak, hogy az ember már akár 17ezer évvel ezelőtt is készített lenyomatot a kezéről egészen más oka volt de az ötágú minta akkor is és ma is ugyanazt jelenti. ITT JÁRTAM!  

ÖKO lábnyomunk
22
Okt

Büszkék vagyunk rá, hogy ÖKO alapanyagok használatával biztonságos és természetvédelmi szempontból is korrekt termékeket állítunk elő. 

A szobor szép de sok rajta a buborék, hogyan kerülhető el?
24
Júl

A FIZIKA VELÜNK VAN? Itt van például a zOXIGÉN! Ha buborékok formájában a gipszbe kerül sajnos gondokat okozhat.

 

 

Pocakmaszk, pocak szobor - tegyünk rendet
29
Júl

A pocak maszk és a pocak szobor két különböző dolog. Ebben a témában szeretnék egy kicsit elkalandozni. Kérlek tarts velem! "minden olyan termék a piacon ami pocak szobor készítésre alkalmasnak hirdeti magát a vásárló megtévesztése, egészen pontosan: vagy fogalmi zavar vagy csibészség áll mögötte."

 

 

házi prakatikák szobrász "tanulóknak"
23
Júl

Használd a mi technikánkat, ragasztót is be tudsz szerezni a webshopban.

A szobrok talapzatra ragasztásánál nem csak az a fontos, hogy a MybbPrint gipsz ragasztót használjuk – és azt is a leírásnak megfelelően – hanem az is, hogy a szobor ragasztandó felülete sík legyen.

 

ÉRTÉK AZ EGYEDI ajándék?
22
Júl

Az egyedi ajándéknak egyre nagyobb a népszerűsége.

Kézszobor készítőkkel ezt te is el tudod készíteni