szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

ARC szobor készítése
31
Márc

Ha azt mondod valakinek: szobor, szerinted mi jelenik meg a képzeletében? Szerintem egy alak, még inkább egy fej, tehát egy ember szobor. Kijelenthetjük, hogy a szobor alap típusa a fejszobor, esetünkben az arc.

Szeretnél jól keverni?
12
Jan

Tele van az internet butaságokkal. Foci és szobor készítés, ezekben rengeteg az önjelölt szakember :)))

Adok 10 egyszerű tanácsot, hogy soha NE rontsd el a szobor készítését.

Még több újdonság, még több móka
02
Jan

Már hagyomány de még inkább magunkkal szembeni elvárás, hogy minden évben új atrakcióval álljunk elő. Ez idén sem lesz máshogy. Olvass tovább ha jól értesült szeretnél lenni és érdekelnek a különleges és menő ajándékok!

Meleg a helyzet?
02
Jan

Termékeink sikeres használatának kulcsa a használati utasítások ismerete és betartása. Ezek a leírások minden szükséges javaslatot tartalmaznak a siker érdekében.

Szobor készítésénél ha az alábbi szabályt betartod, nem érhet meglepetés. Ha a víz hideg, a babának nem lesz türelme kivárni, hogy a mintavevő zselé megkössön. Ha a víz melegebb a kelleténél, előfordulhat, hogy korábban köt mint amire számítunk.

 

Őseink lenyomata
22
Okt

Annak, hogy az ember már akár 17ezer évvel ezelőtt is készített lenyomatot a kezéről egészen más oka volt de az ötágú minta akkor is és ma is ugyanazt jelenti. ITT JÁRTAM!  

ÖKO lábnyomunk
22
Okt

Büszkék vagyun rá, hogy ÖKO alapanyagok használatával biztonságos és természetvédelmi szempontból is korrekt termékeket állítunk elő. 

A szobor szép de sok rajta a buborék, hogyan kerülhető el?
24
Júl

A FIZIKA VELÜNK VAN? Itt van például a zOXIGÉN! Ha buborékok formájában a gipszbe kerül sajnos gondokat okozhat.

 

 

Pocakmaszk, pocak szobor - tegyünk rendet
29
Júl

A pocak maszk és a pocak szobor két különböző dolog. Ebben a témában szeretnék egy kicsit elkalandozni. Kérlek tarts velem! "minden olyan termék a piacon ami pocak szobor készítésre alkalmasnak hirdeti magát a vásárló megtévesztése, egészen pontosan: vagy fogalmi zavar vagy csibészség áll mögötte."

 

 

házi prakatikák szobrász "tanulóknak"
23
Júl

A szobrok talapzatra ragasztásánál nem csak az a fontos, hogy a MybbPrint gipsz ragasztót használjuk – és azt is a leírásnak megfelelően – hanem az is, hogy a szobor ragasztandó felülete sík legyen.

 

ÉRTÉK AZ EGYEDI ajándék?
22
Júl

Minden kornak megvan a divatja. Ma a globalizáció miatt felértékelődött az egyéniség fogalma. Az egyénieskedés persze ma sem érdem de egyedit alkotni, egyedi módon elkészíteni valamit vagy egyedi ötlettel előállni mindig is érték marad.