[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

Tökéletes ajándék gyermekáldásra – baba lenyomat készítő

2022.03.18 16:00
Tökéletes ajándék gyermekáldásra – baba lenyomat készítő

Az ajándékozás, ha komolyan vesszük, olykor bizony nagy fejtörést tud okozni, hiszen a megfelelő ajándék kiválasztásakor számtalan elvárásnak és szempontnak igyekszünk megfelelni. 

Mi az, aminek az ajándékozott őszintén örül? Legyen az ajándék hasznos és praktikus, vagy inkább szép és kényeztető? Válasszunk valamilyen tárgyat, vagy inkább az élményt részesítsük előnyben? Mi az, ami nem elcsépelt, és úgy fejezi ki a figyelmességünket, hogy az ajándékozottnak is örömet szerez? Ilyen és hasonló kérdések mindig felmerülnek, bármi is legyen az ajándékozás alkalma – jelen esetben a babavárás és a gyermekáldás, ahol az alkalomhoz illő ajándékok hatalmas választéka beindíthatja bennünk a bőség zavara effektusát.Ám szerencsére ennek kiküszöbölésére is megvan a megoldás: egy kiváló minőségű baba lenyomat készítő minden bővülő család számára telitalálat.

Baba kéz és lábnyomat megörökítő az életre szóló emlékekért

Ha a családban, baráti körben baba születik, az mindig lázba hoz minket, és nagyon is jellemző, hogy igyekszünk rábukkanni a tökéletes ajándékra, mire elérkezik a babaváró buli vagy a látogatás ideje. A baba kéz és lábnyomat megörökítők különféle típusai azért is ideálisak, mert egyszerre felelnek meg a fentebb említett szempontoknak.

  • A lenyomatkészítő egyrészt tárgy, amit szépen becsomagolva átadhatunk, és ami évtizedekkel később is méltó helyet kap a családi fészekben, másrészt az elkészítése, maga a művelet egy fantasztikus élmény, ahogy az általa felidézett emlékek is csodás érzésekkel töltik el a szülőket, életük végéig.
  • Ha ezt választjuk ajándéknak, szemernyi kétségünk sem lehet afelől, hogy örömet szerzünk vele, hiszen ki ne örülne egy olyan ajándéknak, amelyre rápillantva mindig melegséggel telik meg a szíve.
  • A baba lenyomat készítő még távolról sem sablonos ajándék, így garantáltan nagy meglepetés a leendő vagy éppen újdonsült szülők számára.
  • Nem utolsósorban pedig ezzel az ajándékkal a figyelmességünkről is tanúbizonyságot teszünk, kifejezve, hogy mennyire fontos nekünk a szülők öröme.
ajánlott oldalak