[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

MOST házhozszállítás 990.-

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

MOST házhozszállítás 990.-

Gyakori kérdések

Mennyi ideig tart a kézbesítés?

A kézbesítés - abban az esetben ha rendelésed hétfő és csütörtök között 12.00-ig leadod – másnapra meg fog érkezni. Pénteken leadott megrendelésed hétfőn érkezik.

Ez alól kivétel lehet ha gravírozott táblát is rendeltél. Ez többnyire 1 nappal hosszabítja meg a szállítás idejét de ha jelzed telefonon, hogy SOS sürgős, többnyire tudunk ezen is segíteni

 

Van garancia a termékekre?

A termékek garanciális ideje megfelel a hazai és EU-s szabványoknak. Garanciális problémáddal minden esetben fordulj hozzánk bizalommal, biztosan segíteni fogunk.

 

Külföldre is szállítanak?

A szállítási információk menüpontban feltüntetett országokba már szállítunk. Ez a lista folyamatosan bővül.

 

A babalenyomat készítőt és a szoborkészítőt már pár napos babánál is biztonsággal használhatom?

A babáknak készült termékeink mindegyike használható már pár napos babánál is. A mi tudomásunk szerint legfiatalabb modellünk egy egri kislány a 2 napos Gréti volt.

Minden termékünk baba- és bőrbarát.  A babával érintkező anyagok minden esetben méreganyag mentesek és/vagy ÖKO minősítésűek, ezért teljesen biztonságosak.

 

A felhasznált anyagok minősége 100%-ig biztonságosak?

A mintavevő anyagaink EU-s szabványok szerint nem sorolhatóak veszélyes anyagok közé. Némelyik még ÖKO-minősítéssel is büszkélkedhet.

Az anyagok lenyelés esetén sem jelentenek veszélyt, de ettől óvakodni kell, mint minden más kisbabáknál használt anyag esetén.

 

Alvó babánál lehet mintát venni?

Mi nem ajánljuk. A kisbaba álmából ébredve megijedhet, nagyobbakat mozdulhat, így a mintavétel nem lesz sikeres. Legjobb ha evés, alvás után próbálkoztok.

 

Mennyi idő alatt szárad, köt meg az anyag? Mennyi időbe telik a mintavétel?

A MybbPrint termékekhez használt mintavevő zselatin por 30-40 másodperc alatt lágy gumi állagúra köt amiből a baba könnyedén ki tudja húzni a kezét vagy lábát úgy, hogy a minta nem sérül meg közben.

Ez több szereplős műfaj. Szükség van a modellre, egy főre aki Őt fogja és még egy valakire, aki kikeveri a megfelelő anyagot a mintavételhez.

 

Melyik napszakban érdemes próbálkozni a mintavétellel babáknál?

A napszakot nem tudjuk meghatározni de mindenképp nyugodt időszakban, teli hassal :) érdemes próbálkozni.

 

Csomós maradt a mintavevő massza. Mit tegyek?

Ha csomós maradt a mintavevő anyag elképzelhető, hogy rossz sorrendben keverted össze az alkotó elemeket. A port a vízhez kell adagolni, ebben az esetben  sima és kellő konzisztenciájú a massza. Minden esetben tartsd be a használati utasításban leírtakat!

 

Hamarabb megkötött az anyag, mi a teendő?

Ha a használati utasítás szerint jársz el, az anyag 30-40 másodperc alatt köt puha állagú, gumi szerű anyaggá. Ha hiba csúszott a kivitelezésbe, válaszd az alapanyagok menüt és rendelhetsz csak mintavevő anyagot.

Felnőttek esetén a „készlet varázslót” javasoljuk ahol életkornak megfelelő alapanyag mennyiségeket tudtok rendelni.

 

A mintavevő anyagot lehet robotgéppel keverni?

Nem érdemes, sok levegőt, problémát okozó buborékokat juttat az anyagba. Minden esetben kézi erővel keverd be a masszát! Olvasd el a használati utasítás ide vonatkozó részét!

 

Hány szobor készíthető a készletből?

A termék neve minden esetben jelöli, hogy mennyi szobor vagy lenyomat készíthető az adott készletből. Ha a termék neve nem jelöli ezt, akkor egy darab készíthető.

 

Bekenjem valamivel a kezet/lábat mintavétel előtt?

A magas minőségű mintavevő anyagnak köszönhetően erre nincs szükség. A kész minta tökéletesen elválik majd az emberi bőrtől.

 

Melyik a legnépszerűbb lenyomat készítő?

Legnépszerűbb lenyomat készítőnk a Dombornyomat készítő készlet. A szobrok közül egyértelműen az XL felnőtt kéz szoborkészítő sorozata közkedvelt.

 

Miért éri meg regisztrálnom az oldalra?

A regisztrált vásárlókat nem bombázzuk hírlevelekkel de ha kedvezményes időszakot, akciót tervezünk, időben értesíteni fogunk róla.

 

Ha szeretném, elkészítik helyettem a szobrokat?

A MybbPrint termékek otthoni kretívkodásra lettek kifejlesztve de természetesen gondolunk azokra is akik inkább mégis profikra bíznák a munkát. Ebben az esetben látogass el a „szoborképek” aloldalunkra ahol értesülhetsz róla, hogy tudod szolgáltatásunkat igénybe venni.

 

Milyen festékkel érdemes lefesteni a szobrokat?

A webáruházban kapható akril festékek ecsettel felhordva, tökéletesen fednek és megóvják a szobrokat.

 

Sérült terméket kaptam, mi a teendő?

Ha a szállítás során megsérült a megrendelt termék, minden esetben jelezd a mybbprint@mybbprint.hu címen vagy az ismert telefonszámon! Segítünk.

 

ajánlott oldalak