[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

Rólunk

A hazai piacon, 2004 - ben elsőként kezdtünk el foglalkozni kézszobrok, gipsz szobrok, gipsz lenyomatok készítésével.

Az alkalmazott eljárásnak köszönhetően tökéletes aprólékossággal tudjuk reprodukálni a bőr redőzetét is.

Amit mi készítünk, igazán egyedi ajándék nőknek, férfiaknak, kismamáknak és nagymamáknak. Értékes ajándékot adunk mely egyedi, kreatív és megismételhetetlen. Csodálatos, emlékeket ébresztő lakásdísz lesz hosszú évek múlva is.

Nálunk azok sem maradnak egyedi és kreatív ajándék nélkül akik nem tudnak eljönni a szobrász stúdióba Újpestre hiszen a baba kéz láb szobor és lenyomat készítő készletek szinte mindenhol a bababoltokban megvásárolhatóak.

A MybbPrint termékcsalád kéz láb lenyomat és szobor készítő készletei a https://www.mybbprint.hu oldalon könnyedén megvásárolhatóak. A kreatív és egyedi lenyomat készítők és gipszkiöntők a nap bármely szakaszában a webáruházban megrendelhetőek előre utalással, utánvéttel vagy kártyás fizetéssel.

Rengetegen jönnek hozzánk évfordulós ajándék készítés miatt is melyet ajándék utalvány formájában is megvehet tőlünk.

A kisbaba kéz lenyomattól, kéz láb szobroktól egészen az egész testet ábrázoló szobrokig bármilyen ajándék ötletével bátran forduljon hozzánk.

Nem pepecselsz otthon? Nem vagy egy "kreatívkodó" alkat? Akkor neked szól a kezeslabas.hu, itt találkozhattok szobrászunkkal aki személyesen fogja megvalósítani szobor ötleteidet. Ne tartsd magadban, az ötlet elszáll, a szobor megmarad. telik az idő és változunk, a babák megnőnek és aki kimarad, már csak fotókat nézegethet pár év múlva és az emlékeit keresgélheti. 

Buzás István vagyok, rajztanár és szobrász iparművész.

2004 ben megszületett az első fiam és rögtön utána a KezesLábas Szobrászműhely eredeti ötlete. Peti fiam, olyan jólfejlett baba volt, olyan hurkás, hogy még a tenyere és a talpa is kövér volt:)) Egyszerűen meg kellett örökítenem. :)

A hagyományos technikák erre nem voltak alkalmasak. Kerestem olyan megoldást amivel egy izgő-mozgó baba kezéről és lábáról is lehet szobrot készíteni. Addig kisérleteztem míg kialakult a recept.

Még a nyitás évében piacra dobtam az első és eredeti MybbPrint kreatív termékcsalád első darabját. Ma 19 TERMÉKET GYÁRTUNK hazai munkaerő igénybevételével és mindíg fejlesztéseken dolgozunk.

A máig használt mintavevőanyag zseniális. 30 másodperc alatt folyékony állagból gumiszerűre köt és teljesen elválik a bőrtől. Tökéletes megoldás egy csecsemő kezéhez vagy lábához. Az így kapott tökéletesen részletgazdag öntőformát már csak fel kell tölteni gipszszel. A megkötött gipszről az öntőforma egyszerűen letéphető és már is kész a szobor. Ez a szobor nem hasonlít, pontosan ugyanolyan mint a modell.

telefonszámunk: +36309840461

facebook: https://www.facebook.com/mybbprintlenyomatok/

ajánlott oldalak