[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

Tuti ajándékot keresel? Kéz szobor készítőnk neked való lesz!

2022.09.14 10:05
Tuti ajándékot keresel? Kéz szobor készítőnk neked való lesz!

Amikor ajándékvásárlásra kerül a sor, a legtöbben pánikba esünk, hiszen úgy érezzük, már minden lehetőséget kiaknáztunk az elmúlt évek során. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy éppen évfordulóról, érdemes kreatívnak lenni – de mi van, ha maga a kreativitás az, amit ajándékba adunk?

Miért a kéz szobor?

Az igazán kreatív ajándék mindig rendkívül személyes, és minél jobban ismerjük párunkat vagy barátunkat, annál több mindenre következtethetünk a személyiségéből. A jó ajándék nem feltétlenül drága, elég, hogy ha ötletes, és kifejezi az ajándékozó, illetve az ajándékozott összetartozását, valamint a közös emlékeiket. A kéz szobor készítő szettek éppen ezért olyan keresettek, hiszen tökéletes lenyomatát képezik a pillanatnak.

A pillanat lenyomata? Hogy is kell ezt érteni?

A kéz szobor készítő szettek azért is olyan különlegesek, mert minden egyes lenyomattal teljesen egyedi ajándékot hozhatunk létre. Lehetőség van szerettünk kezét megmintázni, vagy éppen arról készíthetünk szobrot, ahogy egymás kezét fogjuk. A lényeg, hogy az ajándék maga az a momentum, amikor a szoborkészítő segítségével együtt hozunk létre valami maradandót. Bonyolultan hangzik? Nyugi, mindehhez nem szükséges profi szobrásznak lenned, kézlenyomat készítő szettjeink használata egyszerű, és a lenyomatvétel garantáltan rengeteg nevetéssel fog együtt járni!

Egyedi szobrok ajándékba

Természetesen lenyomatkészítő szettjeinkkel nem csak kezeket formázhatsz meg, hanem szinte bármelyik testrészről, például lábról, arcról vagy éppen mellkasról is készíthető teljesen egyedi szobor. Felnőtt ajándékot szeretnél? Formázd meg kedvesed mellkasát, vagy készítsetek más kreatív installációkat egyszerűen.

Baba lenyomat készítő szettek babaváró ajándéknak

3D-s pocaklenyomatunk tökéletes babaváró ajándék lehet kismamáknak, akik szeretnék megörökíteni a szülés előtti utolsó pillanatokat. Ugyanígy különleges meglepetés lehet egy baba kéz és lábnyomat megörökítő csomag, amely művészi részletességgel örökít meg minden apró hurkát. Baba lenyomat készítő szettjeinkkel az ajándéklehetőségek tárháza kimeríthetetlen, a lehetőség csupán a kreativitásodon múlik. Ne hagyd elveszni a pillanatot te sem!

 

Pocak szobor     Egyedi festéső pocak szobor    Egyedi festésű pocak szobor

ajánlott oldalak