[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

3 egyszerű szabály és gyönyörű lesz a szobrotok

MybbPista
MybbPista
2021.09.28 11:12
3 egyszerű szabály és gyönyörű lesz a szobrotok

3 szabály és biztosan sikerül a szobor!

Igen csak ezekre kell figyelned és a MybbPrint termékekkel biztos a siker ha kézszobor, lábszobor vagy 3D nyomatot készítesz.

Nem kell szobrász művésznek lenned, hogy tudj szobrot készíteni. Otthon a konyhában olyan szobrot tudsz önteni amiről nem fogod elhinni, hogy te csináltad! A barátaid, ismerőseid nem fognak hinni a szemüknek :)))

Mindenki téged fog irigyelni ha egy születésnapra szobor készítő készletet viszel ajándékba. Ebben biztos lehetsz de mindenek előtt olvasd el te is a 3 szabályt amit be kell tartani a tökéletes szobor elkészítéséhez.

Van sok foglalkozás aminek az alapjait meg lehet tanulni. A kreatív ember meg tud otthon javítani sok dolgot. El tud készíteni tárgyakat alap szerszámokkal. Gondoljunk csak arra, hogy van profi szakács de bárki el tud készíteni otthon akár bonyolultabb ételeket is.

A szobrász 1000 éve még ugyanolyan iparos volt mint a fent említett szakmák mesterei. Milyen más ma minden. Ma már  szobrász mesterséget is akárki kitanulhatja otthon. Lovas szobrot nem de kisebb szobrokat bárki tud készíteni a modern technika segítségével. Ezt a technikát 2004 óta magyarországon Te is megismerheted.

A MybbPrint otthoni szobor készítő termék család azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegye azt az élményt amit egy szobor elkészítése jelent. A 3D tárgyak létrehozása különösen nagy öröm mert rögtön látható, hogy sikerült. Kézzel fogható, mindenhonnan jól megfigyelhető és érthető. Nem kell hozzá elvont gondolkodás vagy művészi tehetség. A keramikus edényeket készít amik használhatóak. Ihatunk belőle, ehetünk belőle vagy rakhatunk bele virágot. Az újkori szobrász akár a lakása konyhájában vagy a nappaliban is készíthet egy alkotást.3 egyszerű szabály, figyelj. A kézszobor készítő készlet pontosan annyi anyagot tartalmaz amennyire szükség van. Nem marad felesleg, nem lesz minden koszos a használata közben.

A használati utasítás egyszerűen megfogalmazza azokat a lépéseket amikre szükség van. 

1. A víz mennyisége és hőmérséklete nagyon fontos de nem ez az egy dolog amire figyelni kell. A MybbPrint webshopban minden olyan eszköz megvehető amire még szükség lehet. Ha van otthon műanyag edény amiben kevered az anyagokat akkor arra sem lesz szükséged. 

2. ne csak részletgazdag, szépis legyen a szobor. Ha szeretnéd a szobrokat festeni vagy talapzatra ragasztani akkor festéket és ragasztót is kapsz nálunk. Fa talapzatból több méretet is választhatsz. A talapzat szép vastag, valódi fa és nem rétegelt lemez vagy mdf lap. Ezeket nem lehet szépen lefesteni ezért mi csak ÖKO gazdaságból származó nyírfa lapokat adunk neked.

3. Kövesd a használati utasítást! Ne bontsd ki a szobrod 1-2 óra múlva mert szebb ha hagyod kötni a gipszet akár fél napot is. Persze jó gipsz kell ami keményre köt, hófehér már az öntés idején is. A MybbPrint termékekben lévő gipsz apró szemű és pontos lenyomatot lehet vele készíteni. Ezt a MybbPrint termékek garantálják. A silány gipsz kötés után napokkal sem fehéredik ki, piszkos szürke színe van és körömmel is felsérthető mert puha.

4. bónusz tanács: mybbprint


Ne feledd a MybbPrint elérhető, kérj tanácsot bármikor segítünk: 06309840461

ajánlott oldalak