szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

ARC szobor készítése

MybbPista
MybbPista
2021.03.31 18:49
ARC szobor készítése

Ha azt mondod valakinek: szobor, szerinted mi jelenik meg a képzeletében? Szerintem egy alak, még inkább egy fej, tehát egy ember szobor. Kijelenthetjük, hogy a szobor alap típusa a fejszobor, esetünkben az arc.

Mi lenne izgalmasabb mint egy arcról szobrot készíteni. Legfőbb jellemzőnkről, ismertető jegyünkről? Persze sok más dolog is izgalmas lenne de most erről van szó :)

A Mybbprint elkötelezett újító és bátor úttörő. Mi sem természetesebb mint, hogy március van még csak de már 2 új terméket is piacra dobtunk. (ARCszobor készítő és autós baba biztonsági matricák) A világon először kínálunk ARCszobor készítő készletet biztonságos otthoni felhasználásra.

Sokaknak persze eszébe juthat az iskolai farsangokról ismert gipszmaszk de itt sokkal de sokkal többről van szó. A profi filmes maszk készítés vagy a mostanában ismerté vált "öregítős" tv műsorok technikája már számodra is elérhető. Egy zselatin segítségével (mintavevő anyag por alakban) tökéletes negatívot vehetsz otthon a konyhában a kedvesed arcáról. Biztonságos módszerünknek köszönhetően a modell nincs kitéve semmilyen veszélynek. Ha a használati utasítást betartod, a légzőnyílásokba nem kerülhet az anyagokból- ha valaki ettől tartana de mindennél többet mond egy videó amin az egész ARCszobor készítői folyamat 1 percben megtekinthető.