[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

ARC szobor készítése

MybbPista
MybbPista
2021.03.31 18:49
ARC szobor készítése

Ha azt mondod valakinek: szobor, szerinted mi jelenik meg a képzeletében? Szerintem egy alak, még inkább egy fej, tehát egy ember szobor. Kijelenthetjük, hogy a szobor alap típusa a fejszobor, esetünkben az arc. Legalábbis a szobornak tönbnyire van feje, arca. Mert a köznyelvi szobor szó, ember vagy állat figurát takar.

Már a homokozóban szobrokat, homok formákat alkotunk az óvodában :). Tehát nincs ez olyan messze senkitől, mint gondolná.

A kisplasztikával vagy szobor készítéssel találkozunk már az iskolában. Gyurmát, agyagot gyúrnak a gyerekek, formálják saját képükre. Táborokban, szakkörben, fesztiválokon ki lehet próbálni a korongozást és még sorolhatnám. Mindenki csinált már hasonlót.

Mi lenne izgalmasabb mint egy arcról szobrot készíteni? Legfőbb jellemzőnkről, ismertető jegyünkről? Persze sok más dolog is izgalmas lenne de most erről van szó :)

A MybbPrint elkötelezett újító és bátor úttörő. Mi sem természetesebb mint, hogy március van még csak de már 2 új terméket is piacra dobtunk. (ARCszobor készítő és autós baba biztonsági matricák) A világon először kínálunk ARCszobor készítő készletet biztonságos otthoni felhasználásra.

Biztonság. Fontos kérdés. Nem állítanánk ha nem így lenne. A mintavevő anyag nem kerül az orrba, szájba mert az orrba nem kenjük, a száj pedig csukva van. Beteg, köhögésre hajlamos, éppen allergiás rohamot elszenvedő modell ne csinálja de ez a használatiutasításban is le van írva. Ezeket tényleg csak a gyengébbek kedvéért írom, feltételezem, hogy a nyájas olvasónak van magához való esze. :)

A MybbPrint új terméke valóban világújdonság. A siker garantált. Mélyedjünk el a használatának részleteiben.

Sokaknak eszébe juthat az iskolai farsangokról ismert gipszmaszk de itt sokkal de sokkal többről van szó. A profi filmes maszk készítés vagy a mostanában ismerté vált "öregítős" tv műsorok technikája már számodra is elérhető. Egy zselatin segítségével (mintavevő anyag por alakban) tökéletes negatívot vehetsz otthon a konyhában a kedvesed arcáról. Biztonságos módszerünknek köszönhetően a modell nincs kitéve semmilyen veszélynek. Ha a használati utasítást betartod, a légzőnyílásokba nem kerülhet az anyagokból. Minden szónál többet mond egy videó amin az egész ARCszobor készítői folyamat 1 percben megtekinthető.

Optimális esetben a modell nem szakálas vagy bajszos, a testékszereit is épp kivette. Persze ezekkel is meg lehet csinálni de előtte ezeket be kell kenni krémmel. 

kérdéseidre garantáltan választ kapsz Buzás István szobrász iparművésztől itt: 06309840461 vagy mybbprint(kukac)mybbprint.hu

 

ajánlott oldalak