[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

Személyes vásárlás és rendelés átvétel?  06309840461, cím: 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15.

H-Cs garantált kiszállítás másnapra, MOST akár 990 ft-ért.

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

Kézszobor készítő pároknak

2022.05.06 13:26
Kézszobor készítő pároknak

A hosszú, boldog párkapcsolat titkát nagyon sokan próbálták már megfejteni.

Számtalan regény, novella, vers, film és egyéb műalkotás született már és születik majd e kimeríthetetlen témában, és a nagy titokról persze rengeteg cikket is olvashatunk, amelyek rendre arra a konklúzióra jutnak, hogy több tényezője és feltétele is van annak, hogy két ember évtizedeken át egymást szeretve és tisztelve egy párt alkosson. Jelen blogcikkünkben nem ezeket szándékozzuk boncolgatni, hanem csak az egyik feltétel megteremtéséhez szeretnénk egy remek tippet adni. Ez a feltétel pedig nem más, mint a kapcsolat megbecsülése és értékelése a mindennapokban. De hogy jön ide a kézszobor? Máris kifejtjük!

Apró emlékeztetők – a fotótól a kézszoborig

Szerintünk alapvetően kétféle otthon, fészek létezik: az egyik tele van a közös emlékeket, közös életet időző fotókkal, tárgyakkal, emlékekkel, a másikban viszont csak elvétve vagy egyáltalán nem találunk ilyesmiket. Természetesen nem állítjuk, hogy utóbbi esetben valami baj lenne a kapcsolattal, de az vitathatatlan, hogy ahol jelen vannak a szerelmet, az összekötött életet és a közös élmények jelentős, érzelmes pillanatait idéző emlékek, ott a párok egész biztosan fontosnak tartják az összetartozásuk folytonos megerősítését.

És itt jön képbe a készszobor készítő, ami kimondottan izgalmas és nem mindennapi módja az emlékek megjelenítésének. Magának a kézszobornak az elkészítése is élményszámba megy, az elkészült műremek pedig egy életen át felidézi a párban az összetartozásukat, amikor rápillantanak. A készletben persze az a legjobb, hogy habitustól függően bármilyen formában megalkothatók a szobrok, a romantikustól kezdve a humorosig. Különösen jó ötlet valamilyen jeles alkalomra beszerezni egy szettet, például eljegyzésre, Valentin-napra vagy évfordulóra, de kedves, figyelmes nász- vagy születésnapi ajándéknak is tökéletes választás.

ajánlott oldalak