[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

Láb- és kézszobor készítő a Loc(k)alBox babaköszöntő csomagjaiban

2022.05.23 11:27
Láb- és kézszobor készítő a Loc(k)alBox babaköszöntő csomagjaiban

A loc(k)albox a világ első okos ajándékdoboza. A különleges, kézzel festett dekorációs ajándékot alapesetben egy kis kombinációs lakat zárja el az ajándékozott elől, amitől az ajándék átadása már önmagában is egy különleges ceremónia lesz. A doboz játékos módon, egy QR-kódról indítható, okostelefonos kvízjáték útján nyílik. Ez a játékos élmény olyan, mintha a Legyen Ön is Milliomos c. műsor izgalmait ötvöznénk egy szabadulószoba élményével.

Játékos kivitel babáknak és mamáknak

Mindenki volt gyermek, a játék szeretete mindenkiben ott van, amit a loc(kal)boxok az ajándékozás élményébe csempésznek, egy rendkívül sajátos interakciót hozva létre az ajándékozott és az amúgy is nagyon különleges kinézetű ajándék között. Így lesz garantált a többszörös meglepetés. Ez is garantálja azt, hogy bárki is kapja az ajándékot, biztosan nem fog nála feledésbe merülni, hogy kitől és milyen alkalomra is kapta azt.

Örök emléket adunk a loc(k)alboxok által, már csak azért is, mert ajándékdobozainkat dekorációs világításként akár a falra is fel lehet akasztani, ráadásul tárolni is lehet benne dolgokat, így az otthon örök dísze maradhat. Külön díszcsomagolás nem is szükséges, ezért az ajándékdoboz nemcsak gyönyörű, de környezetbarát is.

 

Baba lenyomat készítő – egy életre szóló emlék

A dobozok lokális, azaz helyi, prémium minőségű (leginkább) kézműves termékek válogatásait tartalmazzák. A loc(k)albox egyik sajátossága, hogy ez az első olyan ajándékdoboz, amely a kézműves válogatásokat földrajzi lokációk szerint, megyei bontásban kínálja. Így jöttek létre a gyártó Megye Boxai, amelyek révén bárki a saját környezetében rejlő kézműves finomságokat tudja ajándékba adni.

A loc(k)alboxok mindenből a legjobb, sok esetben hazai vagy nemzetközi díjakkal is rendelkező termékeket rejtik, melyek jellemzően nem elérhetőek a szupermarketek polcain. A tematikus dobozok egy-egy alkalomra is tökéletes meglepetést jelentenek, így például a legújabb babaköszöntő box is, amivel méltón üdvözölhetjük egy kisbaba érkezését. A babaköszöntő box mindent tartalmaz, aminek egy kismama örülhet, így különböző díjnyertes termékek mellett a MyBBprint különleges baba kéz és lábnyomat megörökítőjét is. Szerezd be ezt a csodálatos ajándékot!

ajánlott oldalak