[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

[+36309840461] | [mybbprint@mybbprint.hu] 

15:00 ig leadott házhozszállításos rendelésed HOLNAPRA MEGÉRKEZIK!️

SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS 1041 Bp. Liszt Ferenc u. 15. A KEZESLÁBASNÁL

szakmai trükkök, tanácsok, szakmázás közérthetően

Kézlenyomat – háromdimenziós örök emlék

2022.11.17 15:22
Kézlenyomat – háromdimenziós örök emlék

Az emlékek nagyon fontos alapkövei az identitásunknak, hiszen ezek sorozatából épül fel életünk története. A hétköznapok során is arra törekszünk, hogy megőrizzük a számunkra fontos, érdekes és izgalmas pillanatokat, amihez legtöbbször a telefonunk kameráját használjuk, és szinte mindent lefotózunk, de az sem ritka, hogy eltesszük egy ládikába a kedvenc zenekarunk koncertjére szóló jegyet, lepréselünk egy virágot  vagy egy falevelet egy könyvben, vagy éppen hazahozunk egy szép követ a tengerpartról.

Egyszerűen igényünk van arra, hogy az emlékeket ne csak a szívünkben és az elménkben őrizzük meg, hanem szeretjük kézzelfoghatóvá is tenni, mert így elég egy pillantás vagy egy érintés a számunkra oly fontos élmény felidézéséhez. A kézlenyomat is egy szuper módja az emlékek megőrzésének és felidézésének, különösen egy olyan jelentőségteljes eseményt illetően, amilyen egy gyermek születése és felcseperedésének állomásai.

 

Kézlenyomat készítő – a tökéletes ajándék

Az emlékek mindenki életében meghatározóak, ezért a baba lenyomat készítőt nemcsak magunknak szerezhetjük be, hanem ajándéknak is egyedülálló, különösen akkor, ha személyes, egyedi, figyelmes ajándékkal szeretnénk meglepni valakit. Adja magát, hogy ha szeretett rokonaink, kedves barátaink, közeli ismerőseink vagy kollégáink családjában baba születik, akkor egy ilyen szettel biztosan nagy örömet szerzünk nekik, és persze akkor is remek választás, ha például nagyobbacska babák születésnapi zsúrjára keresünk ajándékot.

Ugyanakkor úgy is tökéletes ajándék lehet a lenyomat készletből, ha mi magunk készítjük el a gyermekünk kézlenyomatát, és az elkészült művet adjuk ajándékba – gondoljunk csak bele, mekkora öröm lehet a távolabb élő nagyszülőknek, ha minden nap rápillanthatnak szeretett kisunokájuk ennivaló kezecskéjének élethű mására! Készíthetünk a lenyomatból faliképet, hűtőmágnest vagy akár karácsonyfadíszt is, mindenképp sikert aratunk a szívhez szóló meglepetéssel.

ajánlott oldalak